top of page
6da54f65-90f5-46af-adb4-8a94f5030f00.JPG

ROEDEL FAMILY

DE IDEALE  FAMILIE DAG 

DE IDEALE  FAMILIE DAG 

DE IDEALE

FAMILIE DAG

...van 's morgens tot 's avonds

Kies eerst 4 activiteiten uit

Illustratie roedel family.png

Wat doen we 's middags?

Kies 1 krachtige afsluiter

VEEL GESTELDE

VRAGEN

 • Maken we ritjes met de sledehonden tijdens onze teambuilding?
  Neen, de honden hebben reeds hun vast werk. Namelijk het winnen van de grote sledehondenkampioenschappen. Bovendien is het in groep geen leuke activiteit voor jullie. Want iedereen een rondje meenemen, zou betekenen dat de groep 97% van de tijd zou staan wachten. Dat noemen wij geen beleving. Ze zorgen wel voor een meerwaarde binnen ons Roedel Buildingconcept. We werkten unieke activiteiten uit rond onze roedel honden. Ze zijn de spil van het hele verhaal.
 • Is jullie teambuilding fiscaal aftrekbaar/voordelig?
  Personeelsuitstappen die maximum één dag duren en waarbij alle personeelsleden zijn uitgenodigd (niet zo makkelijk bij hele grote bedrijven) daarvan zijn de kosten 100% aftrekbaar voor de werkgever en worden werknemers niet belast op dat voordeel. Als niet iedereen mee mag, dus enkel een afdeling, dan is er belastbaar voordeel van alle aard en word je dus wel belast hierop. Je neemt dus best elke bedrijfstak mee. Daarnaast is de btw eveneens volledig aftrekbaar als iedereen mee mag.
 • Welke grootte van groepen kunnen jullie aan?
  Wij kunnen een leuke teambuilding organiseren voor 6 tot 200 personen.
 • Gaat een teambuilding alleen bij jullie door of komen jullie ook op locatie?
  Wij hebben een locatie bij ons in Zutendaal, maar we kunnen ook naar jullie bedrijf komen. Doordat wij over heel de wereld met onze sledehonden racen, werkten wij in dezelfde lijn onze teambuildingconcepten uit. Denken jullie dus na over een teamtrip naar de Ardennen of zelfs een buitenlandse bestemming. Laat het ons weten, we werken samen iets uit.
 • Zijn jullie minimumprijzen inclusief of exclusief btw?
  Wij werken naar bedrijven toe met exclusiefprijzen.

ERVARINGEN

Wij zijn dichter tot elkaar gegroeid!

Liz Demeur

Fijn om eens back to basics te gaan en te genieten van de rust die de natuur te bieden heeft. Hoewel we een zeer verschillende familie zijn, lukte het uiteindelijk toch om samen tot een oplossing te komen. Stefan is een goede motivator. Aanrader!

Veerle Geirnaert

We hebben er een dagje van gemaakt samen met vrienden en hebben er een Family Teambuilding op maat bovenop geboekt. Zonder ons te kennen heeft Stefan ons perfect aangevoeld en ons als vrienden nog dichter bij elkaar gebracht. Hij bracht ons geleidelijk aan uit onze comfortzone en heeft ons nieuwe inzichten gegeven in onszelf. De prachtige setting in de Zutendaalse bossen was de kers op de taart en zijn connectie met zijn roedel aanschouwen een waar genoegen. Wat een cadeau! Memorabel, spectaculair, dikke fun, begeesterend.

Basisschool Stippe Stap

We hebben als groep kunnen genieten van een leerrijke zeer rijk gevulde dag. Stefan wist ons met zijn enthousiasme en expertise uit te dagen om zo onze eigen grenzen te verleggen. Alle activiteiten waren even boeiend. Het prachtige weer en de heerlijke eten maakten van deze dag een TOP-dag!

ONTDEK OVERIGE  ACTIVITEITEN 

Logo-Roedelbuilding_CMYK.png
Logo-Roedelkick_CMYK.png
Logo-Roedelspeaker_CMYK.png
Logo-Roedelfamily_CMYK.png
Logo-Roedelcoach_CMYK.png
Logo-Roedeltalk_CMYK.png
bottom of page