Heb jij of je hond moeite met...

  • een ontspannen wandeling?
  • met andere honden?
  • jouw zelfvertrouwen?
  • samen op vakantie gaan?
  • of rustig een terrasje maken?

Jouw problemen waren ook ooit de onze. Laat je niet ontmoedigen door de tegenslagen. Misschien toont ons boek "Natuurlijk leidinggeven aan je hond" jou al een oplossing. 

Cursus: Natuurlijk leidinggeven aan je hond

 

1 Theoriemoment in groep

1 Privémoment

2 momenten in minigroep

Online reflectiemoment individueel (op aanvraag)

incl. Roedelcoach-leiband

Cursusprijs: €399

Of hulp op maat

 

Huisbezoek - €199 (2 uur)

Privémoment - €169 (1.5 uur)

Enkel mogelijk na cursus of bovenstaande begeleidingen:

Oefenkaart voor wekelijkse inoefening:

- €99 (4 beurten + 1 gratis)

- €199 (10 beurten + 2 gratis)

Seizoenswandeling - €75 (3 uur inclusief lunch en drank)

Wil jij natuurlijk leren leidinggeven aan je hond? 

Waarom werkt Natuurlijk leidinggeven?

Wij werken al sinds 2009 met roedels sledehonden. We hadden geen tijd om al onze sledehonden één voor één te conditioneren zodat ze zich gedroegen. Bovendien lazen we in boeken altijd tegenstrijdige waarheden en niemand bleek ons de ware taal van de hond aan te leren.

We moesten opzoek gaan naar wat wél werkt. 

Honden voeden elkaar ook niet op via conditioneringstechnieken, dus wij zochten in de aanloop naar onze wereldtitel naar een manier van opvoeden die dichter bij de hond zijn natuur stond. Dat vonden wij en gaven het de naam: Natuurlijk leidinggeven aan je hond.

Wat mogen jullie verwachten van de cursus?

  • Wij duiden de grondoorzaak van het probleem aan. Je leert waarom je hond in zijn ogen anders reageert dan jij verwacht.
  • Jij leert welke grenzen je dient te stellen aan je hond.
  • Jij leert dat de hond jouw grens moet aanvaarden om te komen tot een goede of juiste verstandhouding. Dat is er één van wederzijds respect.
  • Wanneer jouw hond deze grenzen aanvaardt, kan hij eindelijk tot rust komen. Hij weet dan wat er van hem verwacht wordt. Bovendien ben je dan echt zijn veilige haven of vertrouwenspersoon.

Of je nu ontspannen wilt wandelen met je hond of in huis problemen wilt oplossen. Wanneer een hond rust vindt, kan hij pas iets leren. Dat was de sleutel die voor ons de wereldtitel opleverde.

Geen meute honden die maar deden wat ze zelf wilden doen, maar een georganiseerde roedel die mee nadacht en zelf besloot om keihard samen te werken.

Stuur ons een bericht en wij maken graag tijd voor jou vrij.


Ellen Cuypers

Na talloze wanhopige pogingen bij verscheiden hondengedragstherapeutes, hondenscholen, privé trainers...waren we bijna klaar om ons neer te leggen bij de problemen die wij nog ondervonden met onze 1,5 jaar oude Saluki. De band met onze hond is er op vooruitgegaan en het wandelen met hem is plots een verademing waar het vroeger een opgave was. Wij raden de Roedelcoach ten zeerste aan voor iedereen die met een open mindset samen met Stefan naar oplossingen wilt zoeken.

Nancy Van Herreweghe

Ghost is een Duitse herder, geadopteerd uit het asiel. Enkel het wandelen verliep niet zoals het hoorde. Veel trekken, uitvallen naar andere honden, enz. maakte van wandelen geen pretje. Na de eerste les hadden we het wandelen al vrij snel onder controle. Ook de uitval naar andere honden was snel verminderd en zelfs al weg. Een echte aanrader!

Sofie Konickx

Na een lange zoektocht eindelijk gevonden wat ik zocht! Eerst Hondenschool gevolgd daarna individuele coaches, 100-verschillende meningen en adviezen; wel belonen niet belonen, negeren, niet corrigeren, clicker, afleiden met snoepjes, belonen met snoepjes. Niets hielp! Totdat we Stefan zijn aanpak uitprobeerde. Hij heeft een eigen persoonlijke aanpak waar ik me direct goed bij voelde. Kort en efficiënt. Stefan is een natuurtalent en honden voelen ook direct bij hem aan wat er verwacht wordt! Top coach!

Voor meer recensies klik hier op het logo: