top of page
Roedel Managers - Roedel Building - HLU (136).jpg

 ROEDEL BUILDING 

DIT MAAKT ONS

UNIEK

Roedel Building - rollup bovenaan.jpg
IMG_0514_edited.jpg
IMG_8231.heic

ROEDEL BUILDING

 • Wereldkampioen sledehondenrennen kan op jullie aanvraag een eerste indruk geven over jouw team (positieve - als groeipunten!)

 • Leer van en beleef onze roedel aan de hand van verschillende activiteiten:

  • Fun​

  • Incentive

  • Inspiring 

 • Voor iedereen toegankelijk. Wie bang is voor honden komt niet in direct contact en kan zeker alles meedoen.​

 • We zijn bovendien de enige op de hele wereld die dit doet!

Illustratie roedel building.png

DAG OF MEERDAAGSE CONCEPTEN

Wij hebben reeds enkele concepten voor u uitgewerkt. Deze zijn getest en 200% goedgekeurd door tal van groepen. Wil je toch liever iets maat, dan vindt u onderaan enkele van onze overige activiteiten terug. Of contacteer ons zodat we samen iets op maat uitwerken. 

Wij organiseren een 

totaalbeleving!

 Catering? (Ontbijt, lunch, diner)

Locatie? (Stretchtent of inkleding terrein naar keuze)

Vervoer?

Activiteiten?

Overnachting? (Glamping of liever een B&B / hotel)

Bekijk zeker onze
extra activiteiten

VEEL GESTELDE

VRAGEN

 • Maken we ritjes met de sledehonden tijdens onze teambuilding?
  Neen, de honden hebben reeds hun vast werk. Namelijk het winnen van de grote sledehondenkampioenschappen. Bovendien is het in groep geen leuke activiteit voor jullie. Want iedereen een rondje meenemen, zou betekenen dat de groep 97% van de tijd zou staan wachten. Dat noemen wij geen beleving. Ze zorgen wel voor een meerwaarde binnen ons Roedel Buildingconcept. We werkten unieke activiteiten uit rond onze roedel honden. Ze zijn de spil van het hele verhaal.
 • Is jullie teambuilding fiscaal aftrekbaar/voordelig?
  Personeelsuitstappen die maximum één dag duren en waarbij alle personeelsleden zijn uitgenodigd (niet zo makkelijk bij hele grote bedrijven) daarvan zijn de kosten 100% aftrekbaar voor de werkgever en worden werknemers niet belast op dat voordeel. Als niet iedereen mee mag, dus enkel een afdeling, dan is er belastbaar voordeel van alle aard en word je dus wel belast hierop. Je neemt dus best elke bedrijfstak mee. Daarnaast is de btw eveneens volledig aftrekbaar als iedereen mee mag.
 • Welke grootte van groepen kunnen jullie aan?
  Wij kunnen een leuke teambuilding organiseren voor 6 tot 200 personen.
 • Gaat een teambuilding alleen bij jullie door of komen jullie ook op locatie?
  Wij hebben een locatie bij ons in Zutendaal, maar we kunnen ook naar jullie bedrijf komen. Doordat wij over heel de wereld met onze sledehonden racen, werkten wij in dezelfde lijn onze teambuildingconcepten uit. Denken jullie dus na over een teamtrip naar de Ardennen of zelfs een buitenlandse bestemming. Laat het ons weten, we werken samen iets uit.
 • Zijn jullie minimumprijzen inclusief of exclusief btw?
  Wij werken naar bedrijven toe met exclusiefprijzen.

ERVARINGEN

Heel impressionant

Lorena Nasello

Communicatie-expert - federale overheid

Met een team van 20 collega’s werden we uitgedaagd om te luisteren, na te denken en uit te voeren. We hadden maar één doel: elkaar vertrouwen en tot het uiterste gaan. En dat is gelukt. Met Stefan zijn geduld en overtuiging skills wist hij iedereen te motiveren: just do it! Echt een unieke ervaring, zeker een aanrader om met een groep te doen. Een teamdag om nooit meer te vergeten!

Miet Mouha

General Manager - HLU

Voor wie mij een beetje kent, weet dat ik altijd strand & stad boven bos verkies én katten boven honden, maar WOW, wat was dit een ervaring. Al hollend in team een slede op mensenmaat voorttrekken, vangen achter sledehonden, huilen van het lachen bij allerlei spelletjes, frustatie bij het bijlwerpen, maar zeker ook grenzen verleggen bij het pijlbreken én teentjes verbranden bij de vuurloop. Resultaat: heel fier op mezelf! Maar ook erg blij dat ik dit heb mogen meemaken. Bedankt Stefan Goris en co voor de mooie ervaring!

Tjorven Peeters

Retail banker - ING

Stefan heeft ons een super teambuilding bezorgd waarbij samenwerken centraal stond. Avontuurlijk, uit je comfort zone komen en zeker en vast de nodige portie fun. Onze ogen zijn regelmatig open gegaan. Absoluut een aanrader!

ONTDEK OVERIGE  ACTIVITEITEN 

Logo-Roedelbuilding_CMYK.png
Logo-Roedelkick_CMYK.png
Logo-Roedelspeaker_CMYK.png
Logo-Roedelfamily_CMYK.png
Logo-Roedelcoach_CMYK.png
Logo-Roedeltalk_CMYK.png
bottom of page