Onze pootafdruk

We begonnen destijds met het sledehondenrennen doordat we graag met roedels honden werken. Het doel was echt leren samenwerken zodat er een onverslaanbaar team werd gesmeed. We merkten na enkele jaren op dat het eigenlijk niet alleen draait rond het sledehondenrennen zelf. Onze drijfveren zijn onder andere de interesse in management, natuurlijk leiderschap, het avontuurlijke leven en om mensen te inspireren om hun dromen na te jagen

Toen we de wereldtitel grepen, waren we zeker trots. Echter duurt zulke roem nooit lang. We krijgen nu de langdurige voldoening waarnaar we zochten. Sinds enkele jaren brengen we onze passie naar een hoger niveau met onze kennis en vaardigheden door te geven aan zowel families als bedrijven.

"Wij werken met elkaars verschillen om het verschil te maken." Door te investeren in hun talenten krijgen we een superteam. Dus niet alle honden moeten alle competenties bezitten. Wij werken vanuit passie om de top te bereiken. 

Enkele interessante boeken van of over ons

 

In Natuurlijk leidinggeven aan je hond grijpt wereldkampioen sledehondenrennen Stefan Goris terug naar logica en eenvoud. Door zijn unieke aanpak – een mix van pragmatiek, down-to-earthness en oosterse filosofie à la Bruce Lee – is samenleven met jouw hond of roedel niet zo ingewikkeld als het lijkt.

Stefan schreef reeds mee aan het boek "Nog één verhaaltje" in 2015, maar ondertussen is hij zelf auteur geworden. Samen met co-auteur Stijn Moekaars en illustratrice Ina Hallemans bracht hij een ode aan zijn ex-wereldkampioene Esdra. 

Tom Waes schreef in zijn nieuwe bestseller over zijn sledehonden-ervaring met onze Eurohounds. Hij vond het "the kick" van het seizoen en was klaarblijkelijk enorm onder de indruk. Over vier pagina's verspreid kan je zijn bevinden nog eens nalezen. 

Het doel van uitgeverij Clavis is om kinderendromen waar te maken. Sinds 1981 is de uitgeverij hier gepassioneerd mee bezig en in 2015 namen ze de proef op de som. Ze contacteerden succesvolle mensen en vroegen welke impact jeugdboeken hadden in hun ontwikkeling. Zo schreven onder andere Rik Torfs, Bart De Wever, wijlen Dixie Dansercoer, en onze kampioen Stefan Goris mee aan het boek. 

In samenwerking met VZW Are to Run

Ons topsportteam wordt gesponsord door