Webshop

Durf ik mezelf als leider in vraag te stellen en mijn fouten te aanvaarden? En vooral: waarom ben ik een leider? Hoe pak ik mijn leiderschap aan? Wie ben ik voor mezelf en in de ogen van mijn hond?

Wereldkampioen sledehondenrennen Stefan Goris vertelt wat er nodig was om de wereldtop te bereiken: via zes checkpoints vertelt hij hoe iedereen een natuurlijke leider kan worden. Met of zonder hond.

Paperback 216 pagina's - auteur Stefan Goris

Wil je jouw klanten, werknemers of partners graag een inspirerend boek aanbieden? Een geschenk waarmee je echt iets teweegbrengt.

Dit is niet meer dan alleen maar een verhaal over een wereldkampioen sledehondenrennen. Het is een tocht vol inzichten voor het gezin en bedrijfsleven.  

"Stefan, bedankt, het gebeurt niet vaak dat je een boek leest waardoor je hele mindset veranderd. Je hebt echt zoveel meer geschreven dan een boek over 'wandelen/leven met je hond'."

Met dit voordeelpakket krijg je 15% korting, nl. 10 boeken aan €19,65 excl. btw per stuk. 

Totaalprijs €196.5 excl. btw

Als voormalig onderwijzer heeft Stefan een jeugdboek geschreven speciaal om kinderen in hun dromen te laten geloven. Iedereen verklaarde hem dan ook voor gek toen hij destijds met het sledehondenrennen begon. Daarom is zijn spreuk: "Onze dromen zijn de avonturen van morgen." ook zo waarheidsgetrouw. 

Een verhaal over Esdra (Stefans echte leidhond 2014) die een jongen tegenkomt die wel wat hulp kon gebruiken. Esdra vertelt na ieder hoofdstuk wat waar en niet waar was om kinderen en jongeren vanaf 10 jaar wegwijs te maken in deze spectaculaire sport. 

Fictie als non-fictie, Hardcover 77 pagina's - auteur Stefan Goris & Stijn Moekaars