Webshop

Bestel nu jouw gesigneerd exemplaar

In Natuurlijk leidinggeven aan je hond grijpt wereldkampioen sledehondenrennen Stefan Goris terug naar logica en eenvoud. Door zijn unieke aanpak – een mix van pragmatiek, down-to-earthness en oosterse filosofie à la Bruce Lee – is samenleven met jouw hond of roedel niet zo ingewikkeld als het lijkt.


Goris’ uitgangspunt: wanneer honden grenzen leren aanvaarden en hierin rust vinden, zijn alle gedragsproblemen van de baan.  Het begint allemaal met het stellen van gerichte inzichtelijke vragen.

 

Paperback 216 pagina's - auteur Stefan Goris

Een meeslepend en informatief verhaal, verteld door de Siberische husky Esdra. Voor dierenvrienden vanaf 10 jaar. Esdra is een Siberische husky, een sledehondenras en Stefan is de musher, de baas van een sledehondenteam. Hij heeft zijn hond grootgebracht van puppy tot heuse wereldkampioen. Esdra blaft, sorry, vertélt zelf haar verhaal. Je komt alles te weten over het opvoeden van de puppy tot de dagelijkse training, van soorten sledehonden tot sledehondenwedstrijden. Daarnaast ontdek je de geschiedenis van wolf tot huishond en sledehond. Spring op de slee en glij mee op deze avontuurlijke sneeuwtocht. Yeeeep!

 

Hardcover 77 pagina's - auteur Stefan Goris & Stijn Moekaars